.nl quarantaine domeinnamen backorderen

Schrijf je in voor Backorderdienst.nl

Backorders vanaf slechts 13 euro (voor .com .eu .info .net en .org) - 30 euro (voor .nu) (Excl. BTW)!

Gratis lidmaatschap met extra voordelen!

Op basis van No Cure No Pay: Domein niet vastgelegd? Dan ook geen kosten!

Geen verborgen kosten

Eenvoudige veiling

Inschrijven is gratis:
Klik HIER

Werkwijze Backorderdienst.nl

Backorderdienst.nl specialiseert zich in het backorderen van kwalitatieve .com .info .net en .org domeinnamen. U kunt profiteren van onze kennis en onze software. Hieronder leest u hoe het in zijn werk gaat.

Hoe gaat het in zijn werk?


Stap 1) U schrijft zich gratis in bij Backorderdienst.nl
Stap 2) Nadat u de inloggegevens hebt gekregen kunt u inloggen.
Stap 3) Hier ziet u lijsten van domeinnamen (van de extensies .com .info .net en .org) die binnenkort vrij komen uit quarantaine
Stap 4) Ziet u een domein dat u graag wilt hebben, dan kiest u voor het plaatsen van een backorder. U dient deze keuze nog een keer te bevestigen. U geeft ons daarmee de opdracht dit domein vast te leggen.
Stap 5) Wanneer het domein vrijkomt en het is door ons geregistreerd zijn er 2 situaties mogelijk:
a) U bent de enige bieder. U krijgt van ons een factuur van 13 euro excl. BTW bij een domein met de extensie .com .eu .info .net en .org. U betaalt 30 euro excl. BTW bij een succesvolle .nu catch.
b) Er zijn meerdere bieders. Een veiling wordt gestart. Er staat bij tot wanneer de veiling loopt. De eerste bieder op het domein is ook automatisch de hoogste bieder. Wordt er door anderen niet hoger geboden, dan wint de eerste bieder de veiling. Wordt er wel geboden dan wint degene die het hoogste bod heeft uitgebracht. Wordt het bod uitgebracht binnen de 10 minuten voor afloop van de veiling, dan wordt de veiling met 10 minuten verlengd. Een voorbeeld: de veiling loopt af op 14:00 uur. Om 13:55 uur wordt er een hoger bod uitgebracht. Door dit bod binnen 10 minuten voor het einde wordt de veiling met 10 minuten verlengd: de veiling loopt nu af om 14:10 uur wanneer er tussen 14:00 uur en 14:10 uur geen nieuwe hogere biedingen worden gedaan.
Biedingen zijn altijd autobiedingen. Klik hier voor meer informatie over de veiling

Bij een veiling van .nu domeinen start het bod op 30 euro excl. BTW. Stap 6) U krijgt van ons een factuur. Na betaling van deze factuur wordt het domein aan u overgedragen. Dit kan op de volgende manieren :
a) Indien het domein door ons vastgelegd is bij een hostingbedrijf waar u ook een account heeft, kan er vaak gratis een interne push plaats vinden - eenvoudig en voordelig. Wanneer u nog geen account heeft, kan het extra voordeel geven op uw factuur om een account aan te maken. Wij informeren u daar graag meer over.
b) U ontvangt van ons het verhuistoken van het domein om deze naar uw eigen hostingbedrijf over te zetten. Bij het vastleggen van .com .info .net en .org domeinen geldt er wel een 60-dagen-niet-verhuizen regel waardoor er 2 maanden gewacht moet worden. Wij kunnen op uw verzoek wel de nameservers aanpassen wanneer u dat wenst.

Vragen? Aarzel niet om via de contactpagina uw vraag te stellen!


Inschrijven is gratis:
Klik HIER